Z. ALPKENT, "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.51-56, 2003
ALPKENT, Z. 2003. Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 51-56.
ALPKENT, Z., (2003). Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.51-56). Ankara, Turkey
ALPKENT, ZAFER. "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
ALPKENT, ZAFER. "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.51-56, 2003
ALPKENT, Z. (2003) . "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.51-56.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAFER ALPKENT}, title={Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={51-56} }