S. IRMAK And U. ERCAN, "Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi," Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.8, no.15, pp.57-79, 2017
IRMAK, S. And ERCAN, U. 2017. Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi. Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.8, no.15 , 57-79.
IRMAK, S., & ERCAN, U., (2017). Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi. Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.8, no.15, 57-79.
IRMAK, SEZGİN, And UĞUR ERCAN. "Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi," Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.8, no.15, 57-79, 2017
IRMAK, SEZGİN And ERCAN, UĞUR. "Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi." Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.8, no.15, pp.57-79, 2017
IRMAK, S. And ERCAN, U. (2017) . "Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi." Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.8, no.15, pp.57-79.
@article{article, author={SEZGİN IRMAK And author={UĞUR ERCAN}, title={Veri Madenciliği Yöntemleri ile Bitkisel Sıvı Yağ Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi}, journal={Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={57-79} }