Z. ALPKENT, "Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.5, no.1-2, pp.65-75, 1990
ALPKENT, Z. 1990. Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.5, no.1-2 , 65-75.
ALPKENT, Z., (1990). Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.5, no.1-2, 65-75.
ALPKENT, ZAFER. "Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.5, no.1-2, 65-75, 1990
ALPKENT, ZAFER. "Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.5, no.1-2, pp.65-75, 1990
ALPKENT, Z. (1990) . "Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.5, no.1-2, pp.65-75.
@article{article, author={ZAFER ALPKENT}, title={Oysun, G. Özen, N., Öztürtk, E. Peynir suyunun sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılma olanakları ve bunun sütün kompozisyonuna etkisi}, journal={Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1990, pages={65-75} }