A. N. ONUS Et Al. , "Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, pp.233-238, 2009
ONUS, A. N. Et Al. 2009. Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2 , 233-238.
ONUS, A. N., Ercan, N., & ULUKAPI, K., (2009). Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, 233-238.
ONUS, AHMET, NURGÜL ERCAN, And KAMİLE ULUKAPI. "Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, 233-238, 2009
ONUS, AHMET N. Et Al. "Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, pp.233-238, 2009
ONUS, A. N. Ercan, N. And ULUKAPI, K. (2009) . "Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.2, pp.233-238.
@article{article, author={AHMET NACİ ONUS Et Al. }, title={Farklı Terbiye Şekillerinin ve Dikim Mesafelerinin M19 Salkım Domates Çeşidinde Verim ve Kalite Üzerine Etkileri.}, journal={Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={233-238} }