Y. E. KISAÇ, "Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri," In Gıda Analizi , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2020, pp.261-283.
KISAÇ, Y. E. Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri. 2020. In Gıda Analizi , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 261-283.
KISAÇ, Y. E., (2020). Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri. Gıda Analizi (pp.261-283), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
KISAÇ, YUNUS. "Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri." In Gıda Analizi , 261-283. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2020
KISAÇ, YUNUS E. . "Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri." Gıda Analizi , Nobel Yayın Dağıtım, 2020, pp.261-283.
KISAÇ, Y. E. (2020) "Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri", Gıda Analizi . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={YUNUS EMRE KISAÇ}, chaptertitle={Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri}, booktitle={ Gıda Analizi}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2020} }