. KOŞAN And V. İYİTOĞLU, "Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması," 12. Ulusal Turizm Kongresi , Düzce, Turkey, pp.525-529, 2011
KOŞAN, . And İYİTOĞLU, V. 2011. Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması. 12. Ulusal Turizm Kongresi , (Düzce, Turkey), 525-529.
KOŞAN, ., & İYİTOĞLU, V., (2011). Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması . 12. Ulusal Turizm Kongresi (pp.525-529). Düzce, Turkey
KOŞAN, , And VEDAT YİĞİTOĞLU. "Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması," 12. Ulusal Turizm Kongresi, Düzce, Turkey, 2011
KOŞAN, LEVENT And İYİTOĞLU, VEDAT. "Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması." 12. Ulusal Turizm Kongresi , Düzce, Turkey, pp.525-529, 2011
KOŞAN, . And İYİTOĞLU, V. (2011) . "Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması." 12. Ulusal Turizm Kongresi , Düzce, Turkey, pp.525-529.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ LEVENT KOŞAN And author={VEDAT YİĞİTOĞLU}, title={Yiyecek Hizmet İşletmelerinde Menünün Rekabet Aracı Olarak Kullanılması ve Menü Analizi Gerekliliği: Geleneksel ve Çağdaş Yöntemlerin Karşılaştırılması}, congress name={12. Ulusal Turizm Kongresi}, city={Düzce}, country={Turkey}, year={2011}, pages={525-529} }