SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sosyal Medyanın X ve Z Kuşağı Üzerindeki Yemek Yeme Davranışına Etkisi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.9, sa.1, ss.531-552, 2021 (Hakemli Dergi)
Osmanlı ve Batı Ressamlarının Kullandığı Yiyecek-İçecek Figürleri Üzerine Bir İnceleme
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.12, sa.63, ss.528-534, 2019 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek Eğitiminde Gastronomi Ve Mutfak Sanatları İle Kulinoloji Programlarına Dair Bir Karşılaştırma
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.12, ss.7-20, 2018 (Hakemli Dergi)
Kişilik Tiplerinin Tat Tercihlerine Etkisi
Journal of Tourism and Gastronmy Studies
, cilt.5, sa.3, 2017 (Hakemli Dergi)
Gastromilliyetçilik Kavramının İncelenmesi: Coğrafi İşaret ve Markalaşma Faktörleri
THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH
, cilt.10, sa.48, ss.459-464, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kripto Paraların Restoran Endüstrisinde Kullanımı
3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), Ankara, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022
Kitap & Kitap Bölümleri
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2021
Gastronomi Müzeleri
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Gökhan Yılmaz,Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-109, 2021
Turizmde Temel Kavramlar
Genel Turizm, Kurban Ünlüönen,Arzu Kılıçlar, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.21-45, 2021
Ansiklopedide Bölümler
Yiyecek Üretim Sistemleri
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
İtalyan Mutfağı
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021
Göl Turizmi
Detay Yayıncılık, ss.0, 2021