Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Finike Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Meyve Ve Sebze İşleme Tekn.P
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: AHMET AYGÜN, Ahmet Aygun

Metrikler

Yayın

26

Atıf (WoS)

47

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

73

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3

İletişim