Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Hedonism and Food Attributes as Predictors of Street Foods Consumption

4. International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2018, ss.18-28 Creative Commons License

Understanding Street Food Consumption: A Theoretical Model Including Atmosphere and Hedonism

II. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Seville, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.541-553

Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü Kavramsal Bir İnceleme

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.20

Gastronomical quests of tourists, authenticity or safety and comfort? A conceptual study

6th International Conference on Tourism (ICOT 2016), Napoli, İtalya, 29 Haziran - 02 Temmuz 2016, ss.824-836 Creative Commons License

Kapadokya Bölgesi'nde Gastronomi ve Turizm İlişkisi Üzerine Bir Araştırma

II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2016, ss.53-54 Creative Commons License

The Impact of Chefs' National Cuisine Perceptions on Their Intention to Purchase Local Food

International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.495-508 Creative Commons License

Yerel Gastronominin Tanıtım Materyallerindeki Yeri: Kapadokya Bölgesi Üzerine Bir Araştırma

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi: Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.2, ss.760-780 Creative Commons License

The Role of Tipping in Server-Customer Interactions in Restaurants

Asia Pacific Social Science Conference, Seul, Güney Kore, 8 - 10 Ocak 2014, ss.588-599 Creative Commons License

Designing Strategy Map for Tourism Destinations: An Effective Tool for An Integrated and Multi Dimentional Strategic Plan

2nd International Conference on Emerging Research Paradigms in Business and Social Sciences, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 26 - 28 Ekim 2013, ss.1-6

Antalya’daki Beş Yıldızlı Oteller ile Birinci Sınıf Tatil Köylerinde Mutfak Çalışma Alanlarının Yeterliliği Üzerine Bir Araştırma

Turizmde Sağlık ve Beslenme; Sorunlar ve Çözümler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2002, ss.215-227

Otel İşletmelerinde Resepsiyon Memurlarının Satış Elemanı Olarak Önemi ve Antalya’daki 5 Yıldızlı Otellerde Bir Araştırma

VII. Haftasonu Seminerleri, Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Nevşehir, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2000, ss.240-256 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizmde Yiyecek-İçecek

Kavramlar ve Örneklerle Genel Turizm, Celil ÇAKICI, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.233-254, 2019

Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.316-327, 2017

Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D., Avcıkurt C., Doğdubay M., Sarıoğlan M., Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.237-250, 2017

Menü Fiyatlama

Menü Yönetimi, Yılmaz A., Dündar Arıkan A., Editör, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, ss.132-159, 2016

İçki Teknolojisi

Detay Yayıcılık, Ankara, 2012

Restoran Yönetimi

Uluslararası Turizm İsletmeciliği, "Pırnar İ.", Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.251-282, 2011

Otel Dışı Yemek Deneyimi

Uluslararası Turizm İşletmeciliği, Pırnar İ., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.475-495, 2011

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

55

Atıf (WoS)

123

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

242

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

6

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları