Öğr.Gör.Dr. BEYSUN GÜNERİ


Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Pastacılık ve Ekmekçilik Programı


Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, Davranış Bilimleri, İşletme, Yönetim ve Organizasyon, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Eğitim, Mesleki Eğitim, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi

Metrikler

Yayın

17

Proje

1

Açık Erişim

10

Duyurular & Dokümanlar

TOURISM DEMAND, TOURIST MOTIVATION AND TOURIST TYPOLOGIES
Ders Notu
20.03.2020

TOURISM FACULTY: TOURISM GEOGRAPHY 2

T.GEOGRAPHY- TOURISM DEMAND, TOURIS....pdf Creative Commons License

Main Tourism Attractions and Resources in Turkey
Ders Notu
20.03.2020

Tourism Faculty: Tourism Geograpy

Main Tourism Attractions and Resour....pdf Creative Commons License

Tourism, geography and geographies of tourism
Ders Notu
20.03.2020

Tourism Faculty: Tourism Geography 1

Tourism, geography and geographies ....pdf Creative Commons License

TOURIST GUIDANCE
Ders Notu
19.03.2020

Tourism Faculty: Tourist Guidance 1

tourist guidance.pptx Creative Commons License

TYPOLOGY OF TOURISTS and TOURIST GUIDANCE
Ders Notu
19.03.2020

Tourism Faculty: Tourist Guidance 

trist guidance 4.pptx Creative Commons License

THE ROLE OF TOURIST GUIDE ON TOUR PLANNING
Ders Notu
19.03.2020

Tourism Faculty: Tourist Guidance Week 3

tourist guiance 3.pptx Creative Commons License

TYPES OF TOURS & QUALITIES OF AN EFFECTIVE TOUR GUIDE
Ders Notu
19.03.2020

Tourism Faculty:Tourist Guidance week 2

tourist guidance week 2.pptx Creative Commons License

Temel Pişirme Teknikleri ve Moleküler Gastronomi
Ders Notu
19.03.2020

Göynük Mutfak Sanatları MYO: Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Ders notları 1

pişirme teknikleri ve moleküler te....pdf Creative Commons License

Çırpılarak hazırlanan Hamurlar
Ders Notu
19.03.2020

Turizm Fakültesi: Pastacılık ve Çikolata Yapımı dersi: Çırpılarak Hazırlanan Hamurlar 1. Hafta

C¸IRPILARAK HAZIRLANAN HAMURLAR.pdf Creative Commons License

Pişirilerek Yapılan Hamurlar
Ders Notu
19.03.2020

TURİZM FAKÜLTESİ PASTACILIK VE ÇİKOLATA DERSİ 2. HAFTA

Pis¸irilerek Yapılan Hamurlar.pdf Creative Commons License

Eğitim Bilgileri

2010 - 2018

2010 - 2018

Doktora

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği, Türkiye

2005 - 2010

2005 - 2010

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Türkiye

1999 - 2003

1999 - 2003

Lisans

Gazi Üniversitesi, Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Doktora

Çapraz Akran Öğretimi Modelinin Öğrencilerin Öz Yeterlilik İnançları Üzerindeki Etkisi

Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

2010

2010

Yüksek Lisans

Öğretim Elemanlarının Maruz Kaldıkları Yıldırma (Mobbing) Davranışlarının İşe Yabancılaşmaları Üzerine Etkisi

Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2019

2019

Butik Artisan Ekmek Çeşitleri

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İsmek Fırıncılık ve Pastacılık Okulu

2019

2019

Şeker Hamuru ile Süsleme ve Makaron Yapım Teknikleri

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İsmek Hayat Boyu Öğrenme Merkezi

2019

2019

Deniz Ürünleri Hazırlama, Pişirme ve Sunum Teknikleri Kursu

Eğitim Yönetimi ve Planlama

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

2018

2018

Temel Barista Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İstanbul Gedik Üniversitesi

2018

2018

Pastacılık

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Kurumsal Kampüs

2018

2018

EU Experience in Molecular Gastronomy

Eğitim Yönetimi ve Planlama

AVİVA Poland

2017

2017

Baklava Yapımı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İsmek Hayat Boyu Öğrenme Merkezi

2017

2017

Çikolata Yapımı ve Sunumu

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İsmek Hayat Boyu Öğrenme Merkezi

2016

2016

Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu

İş Sağlığı ve Güvenliği

İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü

2015

2015

AB Proje Hazırlama Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü

2015

2015

Turkish European Fusion Kitchen

Eğitim Yönetimi ve Planlama

European Academy of Certification and Education

2012

2012

Proje Ön Teklifi Hazırlama Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

İKG PRO

2009

2009

ACEP Intensive Programme (Analysis of Comperative Educational Policies) Summer School

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Ulusal Ajans

2007

2007

ACEP Intensive Programme (Analysis of Comperative Educational Policies) Summer School

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Ulusal Ajans

2002

2002

Bilgisayar İşletmeni

Bilişim

Girişim Bilgisayar Kursu

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Davranış Bilimleri

İşletme

Yönetim ve Organizasyon

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Eğitim

Mesleki Eğitim

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Eğitimi

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi Dr.

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2006 - 2010

2006 - 2010

Araştırma Görevlisi

Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Pastacılık Teknikleri 2

Ön Lisans

Ön Lisans

İleri Pastacılık Teknikleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Pastacılık Teknikleri 1

Ön Lisans

Ön Lisans

Yöresel Tatlılar

Lisans

Lisans

General Tourism

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki İngilizce

Lisans

Lisans

Tourist Guidance

Ön Lisans

Ön Lisans

Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

Lisans

Lisans

Pastacılık ve Çikolata Yapımı

Lisans

Lisans

Tourism Geography

Lisans

Lisans

Organizational Behaviour

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2021

2021

Turizmde Sosyal Medya Araştırmalarına Panoramik Bir Bakış

YAY Ö., GÜNERİ B., ATABAY E.

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, ss.601-614

0

0

Mobbing Ölçeğinin Türkçeye Uyarlanması

GÜZELLER C. O., GÜNERİ B.

1. Ulusal Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Kongresi, Ankara, Türkiye, ss.607

2016

2016

The Assessment of The Effect Of Culinary Students' Self-Efficacy Beliefs On The Academic Motivation

Güneri B., KASALAK G.

2nd International Conference on Lifelong Education and Leadership for All (ICLEL), Liepaja, Letonya, 21 - 23 Temmuz 2016, ss.89-96 identifier

2015

2015

The relationship between high school teachers’ organizational justice perceptions, organizational cynicism and organizational commitment

KASALAK G., GÜNERİ B., KASALAK T. F.

International Conference on Science, SocialScience and Economics, Girit, Yunanistan, 23 Aralık 2015, ss.1

2008

2008

Moral Education For Primary Pupils: Honesty As A Value

İskele A., Güneri B., KALAĞAN G., Taşkıran B.

Word Council for Curriculum and Instruction (WCCI) on Creating a Global Culture of Peace: Strategies for Curriculum Development and Implementation, Antalya, Türkiye, 2 - 07 Eylül 2008, ss.437-459

2007

2007

Career Stages Of Teachers In Turkey

GÜNERİ B., KASALAK G.

Analysis of Comparative Educational Policies, Linz, Avusturya, 2 - 10 Ağustos 2007, ss.21-35

Kitap & Kitap Bölümleri

2022

2022

Antalya’ya Ait Yerel Bir Gastronomik Ürün: Bağaça

GÜNERİ B.

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar 1, Dr. Öğrt. Üy. Yener OĞAN, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.56-63, 2022

2021

2021

Turizm İşletmelerinde İşe Yabancılaşma

Güneri B.

Turizm İşletmeleri Perspektifinden Örgütsel Davranış, Prof. Dr. V. Rüya EHTİYAR,Prof Dr. Akın AKSU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.275-309, 2021

2021

2021

Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme

GÜNERİ B.

Gastronomide Sistematik Araştırmalar, Dr. Öğr. Üy. Adem ARMAN; Öğr. Gör. Özkan ERDEM, Editör, Oğlak Yayınlar, İstanbul, ss.39-58, 2021

2021

2021

Sokak Lezzetleri Üzerine Bir Sistematik Derleme

GÜNERİ B.

Gastronomi Araştırmaları, Dr. Öğr. Üy. Yener Oğan, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.176-184, 2021

Desteklenen Projeler

2017 - 2018

2017 - 2018

Moleküler Gastronomi Alanında AB Deneyimi

AB Destekli Diğer Projeler

GÜNERİ B. (Yürütücü)