Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Proje,Patent ve Tasarım
DESTEKLENEN PROJELER
"Farklı meyve ve sebzelerin ultrasonikasyon destekli kapalı döngü modifiye atmosferde kurutulması kurutulmuş ürünlerin depolanması ve kalite özelliklerinin belirlenmesi", BAP Arastırma Projesi, FBA-2018-3150, Araştırmacı, 2019
"Sulama Suyu ve Tuzluluk Stresinin Tatlı Patates Çeşitlerinde Büyüme Verim ve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi ve Stres Koşullarında Bitki Enerji Kullanımının Hiperspektral Ölçümlerle İlişkilendirilmesi", BAP Arastırma Projesi, FBA-2017-2581, Araştırmacı, 2018
"Farklı ekstraksiyon ve konsantrasyon yöntemlerinin hibiskus Hibiscus sabdariffa L ekstraktlarının kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi ", BAP Arastırma Projesi, FBA-2017-2810, Yönetici, Devam Ediyor
"Farklı koşullarda kavurma ile elde edilen keçiboynuzu tozunda ısıl kontaminant oluşumunun ön yüz (front-face) fluoresans spektroskopisi ile izlenebilirliği", BAP Arastırma Projesi, 2013.01.0102.016, Araştırmacı, 2015
"Ultrases Pastörizasyon ve Membran Konsantrasyon Yöntemlerinin Karadut (Morus nigra L.) Suyu Konsantresi Üretiminde Uygulanabilirliğinin Araştırılması ", BAP Arastırma Projesi, 2011.01.0102.002, Araştırmacı, 2014
"Türk Yeşil Çayının Kalitesinin Artırılması, İnsan Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi ve Yeni Ürünlerin Geliştirilmesi ", TÜBITAK Projesi, 107G273, , 2011
"Bazı Adaçayı (salvia Spp.) Ve Dağ Çayı (sideritis Spp.) Türlerinin Kimyasal Ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi", BAP Y.Lisans, 2006.02.0121.014, Araştırmacı, 2007
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2020
Akdeniz Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi