Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Mesleki Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER
Prof.Dr., AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 1988 - Devam Ediyor
MESLEKİ ve İDARİ DENEYİMLER
Anabilim/Bilim Dalı Başkanı, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi, , 19.09.2014 - 19.09.2017
Enstitü Müdürü, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü, , 12.08.2012 - 02.10.2016
Bölüm Başkan Yardımcısı, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, , 10.01.2012 - 18.09.2014
Enstitü Müdür Yardımcısı, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü, , 01.06.2010 - 12.08.2012
VERDİĞİ DERSLER
BAHÇE ÜRÜN. DERİM SONRASI FİZYOLOJİSİNDE ÖZEL ARŞ.MET. , Doktora, 2011-2012
DİLİMLENMİŞ TAZE MEYVE -SEBZE TEKNOLOJİ VE MUHAFAZASI, Doktora, 2011-2012
BAHÇE ÜRÜNLERİNDE ÖZEL MUHAFAZA METOTLARI, Yüksek Lisans, 2011-2012
BAHÇE ÜRÜNLERİNDE KALİTE VE STANDARDİZASYON, Yüksek Lisans, 2011-2012
BAHÇE ÜRÜNLERİNİN MUHAFAZASI VE PAZARA HAZIRLANMASI , Lisans, 2010-2011
YÖNETİLEN TEZLER
Doktora, G.Şahin, "Farklı Hasat Sonrası Uygulamaların Brokolinin ( Brassica oleracea Italica) Antioksidan Aktivitesi ve Derim Sonrası Fizyolojisi Üzerine Etkileri", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Mart, 2017.
Doktora, N.Selçuk, "FARKLI ASİTLİK SEVİYELERİNDEKİ NARLARDA SICAK SU VE MODİFİYE ATMOSFERDE PAKETLEME UYGULAMALARININ ANTİOKSİDAN BİLEŞİKLER VE MUHAFAZA ÜZERİNE ETKİLERİ", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Haziran, 2012.
Doktora, H.Eski, "Elmalı Yöresinde Yetiştirilen Starking Delicious Elma Çeşidinde Ethepon, Aminoethoxyvinylglycine (AVG) ve Yansıtıcı Malç Uygulamalarının Renklenme ve Derim Sonrası Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Devam Ediyor.
Doktora, M.Kurubaş, "Lane Late Portakal Çeşidinde Farklı Derim Sonrası Uygulamaların Meyve Kalitesi ve Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Devam Ediyor.
Yüksek Lisans, Y.Topçu, "UV-B Işın Uygulamalarının Brokkolinin Bitki Gelişimi, Antioksidan Bileşikler ve Hasat Sonrası Meyve Kalitesi Üzerine Etkileri", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2015.
Yüksek Lisans, A.Doğan, "KALINTISIZ VE GELENEKSEL OLARAK SERADA YETİŞTİRİLEN KAPYA TİPİ ‘URARTU’ BİBER ÇEŞİDİNİN MEYVE KALİTESİ VE MUHAFAZASI BAKIMINDAN KARŞILAŞTIRILMASI", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2014.
Yüksek Lisans, M.Kurubaş, "1-Methylcyclopropene (1-MCP) Uygulamasının 'Ankara' Armudunun Muhafazası Üzerine Etkileri", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Haziran, 2010.
Yüksek Lisans, H.Eski, "Subtropik İklim Koşullarına Uygun Japon Eriklerinin (Prunus salicina Lindl.) Seçimi ve Muhafa Koşullarının Belirlenmesi ", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2007.
Yüksek Lisans, G.Şahin, "Farklı olum dönemlerinde derilen domateslerde (Lycopersicon esculentum Mill) ultraviolet-c (UV-C) ve 1-methylcyclopropene (1-MCP) uygulamalarının meyve kalitesi ve muhafazası üzerine etkileri. ", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2006.
Yüksek Lisans, H.Uslu, "GRANNY SMITH ELMALARINDA SICAK HAVA VE SICAK SU UYGULAMALARININ YÜZEYSEL KABUK YANIKLIĞI (SUPERFICIAL SCALD) VE DERİM SONRASI FİZYOLOJİSİ ÜZERİNE ETKİLERİ", AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ , Eylül, 2003.
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2019
Akdeniz Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi