Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Eğitici Eğitimi Programı

Etkinlik Türü: Diğer

Etkinlik Organizasyonu Yılı: 2023

Katılımcı Sayısı: 150

Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Koordinatörlüğü tarafından, Üniversitemiz bütün Akademik Birim, Bölüm, Program Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Koordinatörleri ve potansiyel proje danışman ve asistanlarına yönelik Eğitici Eğitimi Programı, 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde, 14.00-17.30 saatleri arasında, Turizm Fakültesi Konferans Salonunda yapılmıştır.

Toplumsal Duyarlılık ve Katkı Projeleri Eğitici Eğitimi Programı ile Üniversitemiz birimlerinin -Sosyal Sorumluluk Projeleri konusunda- “bilimsel alt yapılarını ve proje kültürünü geliştirmek”, bu alanda bir “standart oluşturmak”; böylelikle de, Stratejik Plan’da da hedeflendiği gibi, projelerin “sayısını” ve “niteliğini” artırmak amaçlanmıştır.