Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.50-57, 2022 (Hakemli Dergi)
Huzurevi Menülerinin Besin Ögesi Örüntü Profili ve MIND Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.362-384, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Association Between Body Mass Index And Food Shopping Behaviors In Terms of Excess Food Waste
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Attitudes and Behaviors Related To Food Waste In Turkey
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Assessment of Food Safety Attitudes of Turkısh Consumers
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.227
Food Preparation Practices Regarding Food Waste And Reasons of Discarding Food
40th ESPEN Congress, 1 - 04 Eylül 2018, cilt.37, ss.115
Does examination period alter food choices of university students?
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Feeding behavior is associated with gender of parents in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Is examination period related with increased caffeine intake among university students? A cross sectional study
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Eylül 2017
Eating behavior is associated with nutritional status in kindergarten children
39th ESPEN Congress, 9 - 12 Kasım 2017
The Effect of Probiotic Bacteria onAflatoxin M1 Detoxification inPhosphate Buffer Saline
11th European Nutrition and Dietetics Conference, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
The effect of inulin on aflatoxin M1 binding ability of probiotic bacteria in yoghurt
11th European Nutrition and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
The effect of probiotic bacteria on aflatoxin M1 detoxification in phospate buffer
11th European Nutririon and Dietetics Conference, Madrid, İspanya, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
OKULLARDA MENÜ PLANLAMA
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, BEYHAN YASEMİN, BİLİCİ SANİYE , KIZIL MEVLÜDE, Editör, T.C Sağlık Bakanlığı, Ankara, ss.77-100, 2020