Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ

BİZİM MARKET , cilt.1, ss.48-49, 2004 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Chlorine And Ozone Applications Used for Fruit and Vegetable Disinfection in Kitchens in Tourism Accommodation Facilitie

Uluslararası sağlık araştırmaları kongresi, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ağustos 2023, cilt.1

COVID-19 ve GIDA GÜVENLİĞİ

AEGEAN SUMMIT 2nd INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONGRESS, İzmir, Türkiye, 27 - 28 Mart 2021, ss.44 Sürdürülebilir Kalkınma

GIDA KORUMA YÖNTEMİ: GIDA IŞINLAMA

AEGEAN SUMMIT 2nd INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONGRESS, İzmir, Türkiye, 27 - 28 Mart 2021, ss.43 Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of Staphylococcus aureus enterotoxin in the meals of some hotels in Antalya,Turkey

3rd World Congress and Expo on Applied Microbiology, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 7 - 09 Kasım 2016, cilt.8, sa.6, ss.30

Investigation of Antibiotic Resistance Properties of Staphylococcus aureus isolates Orginated from Throat Nose and Hand Cultures of Food Workers

3rd World Congres and Expo on Applied Microbiology, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 7 - 09 Kasım 2016, cilt.8, sa.6, ss.57

Microbial Quality of Processed Fisheries

International Sympoaium on Fisgeries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.334-335 Sürdürülebilir Kalkınma

Microbial Quality of Some Fish Bought From Several Markets in Antalya

International Sympoaium on Fisgeries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.336-237

FOOD ADDITIVES FOR AQUACULTURE PRODUCTS

International Sympoaium on Fisgeries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.530-531 Sürdürülebilir Kalkınma

FOOD ADDITIVES FOR AQUACULTURE PRODUCTS

International Sympoaium on Fisgeries and Aquatic Science, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.530-531

İnvistagation of antimicrobial activities of sideritis species

the third international symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Investigation of Antimicrobial Activites of Some Sideritis Species

The 3 rd International Symposium on ''Traditional Foods from Adriatic to Caucasus'', Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.563

Mineralli su ve kaynak suyunun sağlığımıza Faydaları

2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.166

Kitap & Kitap Bölümleri

Radyasyonla Gıdaların Korunması

Gıda Mikrobiyolojisi, Erkmen O, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.288-296, 2010

Metrikler

Yayın

57

Atıf (WoS)

48

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

53

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

2

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları