Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Maya Türü ve Suşunun Biyoetanol Verimine Etkisi.

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Sıcaklığın Etanol Verimine Etkisi

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde pH’nın Etanol Verimine Etkisi.

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

Siyah Çay ve Genel Özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1008-1012

Metrikler

Yayın

9

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları