Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ENCAPSULATION OF β-CAROTENE PRODUCED FROM MORTIERELLA RAMANNIANA WITH USING FREEZE-DRYING

International Symposium on Advanced Engineering Technologies, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 Haziran 2022

Determination of Protein Fraction Profiles of Concentrated Kefir Produced by Different Methods

1 st International / 11 th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, sa.39, ss.58-62

Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation

International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117

Non-destructive Analysis of Edible Oil Oxidation

International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2018, sa.17, ss.117

Biofouling Problem In Dairy Processing Industry

IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227

Biofouling Problem In Dairy Processing Industry

IInternational Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.227

?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360

?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360

?-GALAKTOSİDAZIN SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.355-360

Effects of different production methods on the survival of Bifidobacterium biifidum in ice cream

International Congress on Food of Animal Origin, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.183-186

Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2

Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1

Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2

Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2

Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1

Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2

Patojen Bakterilerin Tespitinde Akıllı Telefonların Kullanımı

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.2

Gıdaların Ambalajlanmasında Bakteriyofajların Antimikrobiyal Ajan Olarak Kullanım

1. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.1

Deve Sütü ve Önemi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Nisan - 23 Haziran 2016, ss.2

Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2

Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, ss.20

Enhanced microbial oil production from whey by using Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Newark, Delaware, Amerika Birleşik Devletleri, 12 - 15 Temmuz 2015, cilt.1, ss.2

Tatlı Asidofiluslu Süt

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.60-61

Balık Yağının Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanımı

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227-228

Balık yağının süt ve süt ürünlerinin zenginleştirilmesinde kullanımı.

XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.227

Effect of lactase on chemical properties of microbial lipids produced by Mortierella isabellina

Northeast Agricultural & Biological Engineering Conference, Amerika Birleşik Devletleri, 1 - 04 Temmuz 2011, cilt.1, ss.29

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.834

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834

The use of whey in sports nutrition

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.834

Graininess and roughness of stirred yoghurt as influenced by fat content

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.188

Physicochemical Properties of Single-Cell Oil Produced from Whey By Fermentation

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.86

An Industrial-Scale Plant Design for Gluconic Acid Production

1st International Congress on Food Technology, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2010, ss.85

Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.175-178

Physicochemical, microbiological and sensory properties of koumiss made from mare, cow and goat milk

3rd Central European Congress on Food, Sofya, Bulgaristan, 22 - 24 Mayıs 2006, ss.190

Single Cell Oils

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.221

Kefir ve kefirin sağlık üzerine etkileri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.257-262

Metrikler

Yayın

107

Atıf (WoS)

69

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

108

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

11

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları