Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2015 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2015 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı

  • 2015 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı

    Akdeniz Üniversitesi, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

  • Lisans Temel Yemek Pişirme II

  • Ön Lisans Yiyecek Hazırlama Teknikleri II

  • Ön Lisans Dünya Mutfak Kültürleri II

  • Lisans Temel Yemek Pişirme 1

  • Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

  • Ön Lisans Soğuk Mutfak

  • Lisans Temel Yemek Pişirme 1

  • Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü 1

  • Lisans Dünya Mutfak Kültürleri II

  • Lisans TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI

  • Lisans TÜRK VE DÜNYA MUTFAKLAR

  • Ön Lisans BESLENME İLKELERİ

  • Lisans TEMEL YEMEK PİŞİRME II

  • Lisans DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMA