Duyurular & Dokümanlar

gastronomi trendleri
Ders Notu
7.11.2019
Yeni Yemek Üretim Yaklaşımları
Ders Notu
7.11.2019
pişirme yöntemleri
Ders Notu
7.11.2019
menü planlama
Ders Notu
7.11.2019
Etler
Ders Notu
7.11.2019
Yiyeceklerin Depolanması ve Depolama Kuralları
Ders Notu
7.11.2019
yemek Kalitesine Etki eden faktörler
Ders Notu
7.11.2019
Stoklar ve Soslar
Ders Notu
7.11.2019
Mutfak araç-Gereçleri
Ders Notu
7.11.2019
Doğrama yöntemleri
Ders Notu
7.11.2019
Mutfak Planlaması
Ders Notu
7.11.2019
Mutfak Örgütlenmesi
Ders Notu
7.11.2019
Mutfak Yönetimine Giriş
Ders Notu
7.11.2019
Mutfak Kültürü
Ders Notu
7.11.2019
Çikolata İşleme Teknikleri Ders Notu
Ders Notu
1.09.2019