Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turizmde Sosyal Medya Araştırmalarına Panoramik Bir Bakış

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, ss.601-614

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YAŞANAN GIDA İSRAFLARI, EKONOMİK VE SOSYAL ETKİLERİ, MUHTEMEL ÇÖZÜMLER ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

ULUSLARARASI EKONOMİ ARAŞTIRMALARI VE FİNANSAL PİYASALAR KONGRESİ, Nevşehir, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2018, ss.55

Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları

I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, ss.372-384 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Yeşil Restoranlar

GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, Akbaba, A. ve Çetinkaya, N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.278-293, 2018

Green Restaurant Management

Tourism, Environment and Sustainability, Avcıkurt, C.; Dinu, M.S.; Hacıoğlu, N.; Efe, R.; Soykan, A., Editör, St. Klıment Ohrıdskı Unıversıty Press , Sofıa, Sofya, ss.712-726, 2015 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

13

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları