SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu
Gıda/ The Journal of Food
, cilt.43, sa.1, ss.11-20, 2018 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Bulunan Suyun Fizikokimyasal Durumu Ve Sorpsiyon İzotermleri
GIDA
, sa.40, ss.109-116, 2015 (Hakemli Dergi)
Selüloz Ve Selüloz Türevi Diyet Liflerin Özellikleri Ve Fırın Ürünlerinde Kullanım İmkanları
GIDA
, sa.39, ss.243-250, 2014 (Hakemli Dergi)
Tahıl depolamada zararların oluşum mekanizmaları ve depolamanın temel prensipleri
Miller/Değirmenci
, sa.46, ss.66-78, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Unlarda gıda güvenliği riskleri ve güvenli un üretimi için un fabrikalarında hijyen ve sanitasyon
Miller/Değirmenci
, sa.44, ss.52-65, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Açlığın Önlenmesi ve Gıda Güvencesinin Sağlanması
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.36, ss.50-59, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda GÜvenliği
Food Sektör
, sa.52, ss.42-46, 2009 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.29
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.12
Some Physical and Chemical Properties of Blue Corn (Zea Mays L.)
16th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Selanik, Yunanistan, 18 - 21 Nisan 2017, ss.12
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42
Determination of Some Physical and Chemical Properties of Gluten-Free Cake Enriched with Pseudocereals
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.42
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166
Kefir Addition in Production of Wet Tarhana
6th Internatıonal Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mart 2017, ss.166
Storage Stability of Single and Double Layered Microcapsules of Probiotic Microorganisms
2nd Congress On Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.164
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.112
Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi
12. Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 4 - 07 Ekim 2016, ss.50
Some Properties of Wheat Sprouts
International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.252
Cereal-based Traditional Fermented Foods
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.588
Lump Tarhana and Its Production
International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121
Lump Tarhana and Its Production
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121
Production of Tradiditonal Chesnut Candy and Determination of Some Physical and Chemical Properties
International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.432
Lump Tarhana and Its Production
The 3th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.121
Production of Probiotic boza as a functional food for health and wellness, determination of its some properties and investigation of acceptability in public
1st Congress on Food Structure and Design, Porto, Portekiz, 15 - 17 Ekim 2014, ss.4345
Improvement of Boza as a functional food
7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.250
Researching of a Indicator for Cake Staling by Using GC-MS
International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.117
Adsorption Behavior of Bulgur
8th International Conference on Water In Food, Timisoara, Romanya, 25 - 27 Mayıs 2014, ss.9
Ultrasonication to inactivate the proteolytic enzymes in bug-damaged wheat
13th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, Freising, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.41
Production of Probiotic Boza
2nd International Symposium of Probiotics and Prebiotics in Pediatrics, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Mart 2014, ss.51
Analysis of slicing firmness and extensibility of pastırma slices
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.328
Some Physical And Chemical Properties Of Some Turkish Honeys
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.642
Volatile Constituents Of Boza In Fermentation And Storage
The 2nd International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.261
Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları
11. Türkiye Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.511
Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.88
Geleneksel bir ekmek olarak yufka. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.185
Köfter; geleneksel bir türk tatlısı
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.111
Açlığın önlenmesi ve gıda güvencesinin sağlanması
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.18
Functional Food Properties Of Fermented Cereals Products
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.909
Effects of adding different doses of yoghurt starter culture and baking at different temperatures on phytic acid content of whole wheat bread
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.685
Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri
1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.552-553
Kitap & Kitap Bölümleri
Bölüm 4 Analitik Verilerin Değerlendirilmesi
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Kazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.55-67, 2020
Bölüm 21 Yansıtma ve Geçirgenlik Spektrumlarından CIE Renk Özelliklerinin Hesaplanması
GIDA ANALİZİ (Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı ile Birlikte), Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-177, 2020
Probiotic Cereal-Based Fermented Functional Foods
Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology, Ray C. R, Montet D., Editör, Crc Press, Florida, ss.211-228, 2016