Dı̇ş Hekı̇mlı̇ğı̇ Pratı̇ğı̇nde Dental Bleaching: Öğrencı̇ Bakış Açısı

Ekici S., Yakar R., Küçükyıldız Y. A., Coşkun M., Gürer M. K., Çetin Tuncer N., ...Daha Fazla

Akdeniz Dental Journal, cilt.2, sa.2, ss.93-98, 2023 (Hakemli Dergi)

• Yayın Türü: Makale / Derleme
  • Cilt numarası: 2 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2023
  • Dergi Adı: Akdeniz Dental Journal
  • Sayfa Sayıları: ss.93-98
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

Günümüzde gülümseme estetiğine olan ilgi giderek artmakta ve bu amaç doğrultusunda minimal invaziv diş hekimliği kapsamında diş beyazlatma tedavileri yaygın şekilde uygulanmaktadır. Diş beyazlatma teknikleri piyasada bulunan çeşitli beyazlatma ürünleri kullanılarak hem profesyonellerce ofiste hem de hasta tarafından evde uygulanabilmekte ve bu tedaviler sonucunda hastaların estetik beklentileri karşılanmakta, memnun edici sonuçlar elde edilmektedir. Bu nedenle bu tedavilerin neler olduğu, nasıl uygulandığı ve olası yan etkiler iyi bilinmelidir. Bu derleme diş hekimliği öğrencilerinin dental bleaching tedavileri hakkındaki bilgi birikimini yansıtmaktadır.