Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri


CERTEL M., EREM F., KONAK Ü. İ., KARAKAŞ B.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, cilt.22, sa.1, ss.91-102, 2009 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 22 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2009
  • Dergi Adı: Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.91-102
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet