Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri


Creative Commons License

KOCATÜRK K., Gökçe Ö., ERGİN F., KÜÇÜKÇETİN A., GÜRSOY O.

Akademik Gıda, cilt.17, sa.4, ss.476-484, 2019 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 17 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.24323/akademik-gida.667260
  • Dergi Adı: Akademik Gıda
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.476-484
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet