BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ


PERENDECİ N. A., KÖKDEMİR ÜNŞAR E., YILMAZ F.

FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ, OSMAN ERKMEN, KÜSEYİN ERTEN, HİDAYET SAĞLAM, Editör, NOBEL, Ankara, ss.765-821, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: NOBEL
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.765-821
  • Editörler: OSMAN ERKMEN, KÜSEYİN ERTEN, HİDAYET SAĞLAM, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet