GIDALARDA MİKROBİYAL BOZULMALAR ve ÖNLEME METOTLARI


Öztürk H.

ORGANİK TARIM ve GIDA TEKNOLOJİSİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM STRATEJİLERİ, Doç.Dr.Fatih USLU,Dr.Öğr.Üyesi Meriç BALCI,Öğr.Gör.Dr.Hüseyin ÖZTÜRK, Editör, PALET YAYINLARI, Konya, ss.134-166, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: PALET YAYINLARI
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.134-166
  • Editörler: Doç.Dr.Fatih USLU,Dr.Öğr.Üyesi Meriç BALCI,Öğr.Gör.Dr.Hüseyin ÖZTÜRK, Editör
  • Akdeniz Üniversitesi Adresli: Evet