Arş.Gör. YUNUS EMRE KISAÇ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Akdeniz Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
KAKAOLU KEKLERİN LEZZET VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN KIYASLANMASI
Metin E. C.
,
USLU M. K.
,
KÜÇÜKÖZET A. O.
,
KISAÇ Y. E.
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.162
Kitap & Kitap Bölümleri
Protein ayırma ve karakterizasyon yöntemleri
KISAÇ Y. E.
Gıda Analizi, Prof. Dr. Kamile Nazan TURHAN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.261-283, 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
2
Proje
1