Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Manavgat Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler, İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği

Metrikler

Yayın

30

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Eskişehir'de doğmuştur, lise eğitimini Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, lisans ve yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi, doktora eğitimini ise Akdeniz Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Servis, bar ve mutfak alanında yurt içi ve yurt dışında deneyimleri bulunmaktadır. 2010-2016 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü İkram Hizmetleri Programında Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır. WACS (Dünya Şefler Birliği Topluluğu) jüri üyesi ve EWMCS (Dünya Master Şefler Birliği) üyesidir; halen Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmakta; turizm ve gastronomi alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

İletişim