Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332

Planlı Davranış Teorisi ve Turizm Üzerine Yapılan Uluslararası Yayınların Bibliyometrik Analizi

6. Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.165-166

Planlı Davranış Teorı·sı· ve Turı·zm Üzerı·ne Yapılan Uluslararası Yayınların Bı·blı·yometrı·k Analı·zi

Uluslararası Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2019, ss.165-166

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1526-1529

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1526-1529

A Case Study on the Application of Periodical Menu Analysis

The First International Tourism Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1-3

Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması

International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277

Menü Kartı Olmayan Restoranlar: Bir Örnek Olay Çalşması

International Symposium on social Sciences, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1277

Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.11-26

Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma

2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110 Sürdürülebilir Kalkınma

Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü Öğrencilerinin Sigara ve Alkol Alışkanlıklarını Belirlemeye Yönelik Bir Ön Araştırma

2. Uluslararası 6. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu’nda Sunulan Sözlü Bildiri, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, ss.100-110 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Turizmi ve Otantizm: Yerel Bir Restoran Üzerinde Örnek Olay Çalışması

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok D. Avcıkurt C. Doğdubay M. Sarıoğlan M. Girgin G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-111, 2017

Metrikler

Yayın

30

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları