Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Enhancing behavioural intentions in sun, beach and heritage destination: The Case of Side (Turkey)

European Marketing Academy Annual Conference 2021, Madrid, İspanya, 25 - 28 Mayıs 2021, ss.1

Otel İşletmelerinde Gıda Atıkları

6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASITURİZM SEMPOZYUMU, Denizli, Türkiye, 01 Ekim 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

Historical Change of Spice Usage in Turkish Cuisine

XII International Tourism Congress (ITC’20), Brezilya, 27 - 28 Ekim 2020

The Use of Local Food in All-Inclusive Hotels’ Menus

XII International Tourism Congress (ITC’20), Virtual, Brezilya, 27 - 28 Ekim 2020, ss.1638-9

Historical Change of Spice Usage In Turkish Cuisine

XII International Tourism Congress (ITC’20), Virtual, Brezilya, 27 - 28 Ekim 2020, ss.1638-2

Manavgat Destinasyonunda Turist Sağlığı Hizmetleri

MTCON Kıtalar Arası Turizm Kongresi, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332

Şarap Endüstrisi Literatürünün Son 20 Yılı Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz

VIII. ULUSAL IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.323-332

Industry 4.0 Challenging and Opportunities for Hotel Establishments

12th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences, Prague, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Mayıs 2018

Kitap & Kitap Bölümleri

A Research on the Effect of Personnel Empowerment on Culinary Creativity in Restaurants

Engines of Economic Prosperity, İNCE-YENİLMEZ MELTEM, DARICI BURAK, Editör, Palgrave Macmillan, London , Zug, ss.267-290, 2021

A Research on the Effect of Personnel Empowerment on Culinary Creativity in Restaurants

Engines of Economic Prosperity, Meltem İnce Yenilmez, Burak Darıcı, Editör, Palgrave Macmillan, Cham, ss.267-289, 2021

A Research on the Effect of Personnel Empowerment on Culinary Creativity in Restaurants

Engines of Economic Prosperity, Meltem Ince-Yenilmez & Burak Darici, Editör, Springer, Cham, ss.267-289, 2021

Uluslararası Kongre Turizmi Hareketleri

Kongre Turizmi, Değirmencioğlu, A.Ö. ve Ilgaz, B., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-24, 2021

Mobbing in Tourism Industry: The Case of Tourist Guides

Cases on Tour Guide Practices for Alternative Tourism, Yıldırım, Gülsün. Özbek, Özlem. Kılınç, Ceyhun Çağlar, Tarınç, Abdullah, Editör, IGI Global, Hershey, ss.1-17, 2020

Review of Current Theories on Rural Tourism Development

Current Issues in Tourism and Hospitality Management, İrfan YAZICIOĞLU,Özgür Yayla,Ali SOLUNOĞLU, Editör, SRA Academic Publishing, Klaipeda, ss.69-80, 2019

Metrikler

Yayın

37

Atıf (WoS)

19

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

25

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

11

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları