Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE ROLE OF XENOESTROGENS (PARABENS) IN ENDOMETRIAL CARCINOMA

25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Mayıs 2017, ss.234

THE ROLE OF XENOESTROGENS (PARABENS) IN ENDOMETRIAL CARCINOMA

25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology, Antalya, Türkiye, 17 - 21 Mayıs 2017, ss.234

İklim Değişikliği Odağında Gıda Güvenliği ve Turizm

1.Ulusal Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2015, cilt.-, ss.10 Sürdürülebilir Kalkınma

ICP MS CİHAZI İLE İÇME VE KULLANMA SULARINDA BAZI ESER ELEMENTLERİN BELİRLENMESİ

ESAN 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.123

Çevre Dostu Bir Teknik Olarak UHPLC ve Gıda Analizlerindeki Uygulamaları

3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.23

Çevre Dostu Bir Teknik Olarak UHPLC ve Gıda Analizlerindeki Uygulamaları

EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.63

ICP-MS Cihazı ile İçme ve Kullanma Sularında Bazı Eser Elementlerin Belirtilmesi

EsAn-2014 3. Eser Analiz Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.123

ICP-MS İLE İçme ve Kullanma Sularında Bazı Eser Elementlerin Belirlenmesi

EsAn 2014 III. ESER ANALİZ ÇALIŞTAYI, Tokat, Türkiye, 15 - 18 Mayıs 2014, ss.123

İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64

İyon Hareketliliği Spektrometresi ve Gıda Kalıntı Analizlerindeki Uygulamaları

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.64

Organik Fosforlu Pestisitlerin Çevre ve İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri

7. Gıda Mühendisleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.140

Organik Fosforlu Pestisitlerin Çevre ve İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkileri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.140

Investigation of some bleaching agents and benzoic acide in wheat flour commercially

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 03 Kasım 2011, ss.516

Effecting factors on resveratrol content of traditional foods produced from grape

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.665-667

Effecting Factors on Resveratrol Content of Traditional Foods Produced from Grape

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 08 Nisan 2010, ss.664

Metrikler

Yayın

68

Atıf (WoS)

52

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

64

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

14

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları