Desteklenen Projeler
-
2017 - 2022 Türkiyenin Farklı Bölgelerinde Üretilen Önemli Arıcılık Ürünlerinden Bal Polen ve Propolisin Karotenoid Kompozisyon ve Biyoyarayışlığının Belirlenmesi ve Bu Arıcılık Ürünlerinin Sağlık Üzerine Bazı Etkilerinin in Vitro Yöntemlerle Araştırılması
-
2019 - 2021 D-glikoz Kullanılarak D-sorbitol ve L-askorbik Asit Üretim İmkanlarının Araştırılması
-
2015 - 2016 Balın Biyoaktif Bileşenlerinin Korunarak Toz Haline Getirilebileceği Kurutma Yöntemlerinin İncelenmesi ve Elde Edilen Tozlardan Soğuk İçecek Hazırlanmasına Yönelik Granüler Bal Tozu Üretim İmkanlarının Araştırılması
-
2013 - 2014 Şeker Yerine Bal Kullanılarak Çocuklara Yönelik Yumuşak Şekerleme Üretim İmkanlarının Araştırılması: JELİBAL