Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Evaluation of Ottoman Cuisine in The Framework of Fusion Cuisine

III. Taras Shevchenko International Congress on Social Sciences , Kyyiv, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, ss.85

A Study on The Determination of Turkey's Halal Tourism Potential

III. Taras Shevchenko International Congress on Social Sciences , Kyyiv, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019

Evaluation of The Kamilet Valley Within The Context of Sustainable Tourism

III. Taras Shevchenko International Congress on Social Sciences , Kyyiv, Ukrayna, 12 - 14 Temmuz 2019, ss.84 Sürdürülebilir Kalkınma

THE IMPORTANCE OF GASTRONOMY TOURISM IN TURKISH TOURISM

ATLAS Annual Conference 2018 Destination Dynamics, 26 - 29 Eylül 2018

EVALUATION OF NATURAL AND CULTURAL RESOURCES OF KONYA / AKŞEHİR IN THE FRAMEWORK OF ECOTOURISM

ATLAS ANNUAL CONFERENCE 2017, DESTINATIONS PAST, PAST AND FUTURE, VİANA DE CASTELO, Portekiz, 12 - 15 Eylül 2017, ss.100-101 Sürdürülebilir Kalkınma

TURİZM İŞLETMELERİNDE HASILAT STANDARTI TMS 18 KAPSAMINDA HİZMET SATIŞINDA HASILAT

2. ULUSLARARASI EKONOMİ YÖNETİMİ VE PAZAR ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Kocaeli, Türkiye, 24 - 25 Mart 2017, cilt.2, ss.225-226

REFLECTIONS OF CRISIS IN TOURISM SECTOR AND PUBLIC POLICIES APPLIED TO TOURISM SECTOR DURING CRISIS PERIODS TURKEY SAMPLE

2nd International Conference on Management, Finance and Economics, PATTAYA, Tayland, 9 - 10 Temmuz 2016, cilt.2, ss.101-107

Analitik Hiyerarşi Süreci Temelli VIKOR Yöntemi İle Tedarikçi Seçimi Konya İlinde Dört Yıldızlı Bir Otel İşletmesi Üzerine Bir Uygulama

3rd International Congress of Tourism Management Researches – 2016, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, cilt.3, ss.1049-1061

AN EXPLORATORY STUDY OF THE IMPORTANCE AND STATE OF HEALTH TOURISM IN TURKEY

2015 World Academy of Researchers, Educators and Scholars Congress, 21 - 24 Temmuz 2015

A RESEARCH ON ATTITUDE TO GREEN MARKETING OF EMPLOYEES IN HOTEL BUSINESSES

European International Business Economics Conference, 5 - 09 Haziran 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

TURİZM İŞLETMELERİNDE ESG SKORLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

TURİZMDE ARAŞTIRMA GÜNDEMİ KAVRAMLAR VE UYGULAMALAR, GÖZDE SEVAL ERGÜN,İLKER ÇİNBİLGEL, Editör, ÇİZGİ YAYINEVİ, Konya, ss.5-16, 2023

BLOCKCHAIN VE TURİZM

TURIZM SEKTÖRÜNDE GÜNCEL KONU VE YAKLAŞIMLAR, HÜSEYİN KELEŞ, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Konya, ss.139-146, 2022

YABANCI TURİSTLERİN YENİLENEBİLİR ENERJİ BİLGİ SEVİYELERİNİN BELİRLENMESİ ve OTELLERDE UYGULANABİLECEK YENİLENEBİLİR ENERJİ TÜRÜ TERCİHLERİNE ETKİSİ

TURİZM SEKTÖRÜNDE YENİ EĞİLİMLER, HÜSETİN KELEŞ, ABDULLAH TARINÇ, ALİ KELEŞ, Editör, ÇİZGİ YAYINEVİ, Konya, ss.69-79, 2022

Alternatif Turizm Türü Kapsamında Festivaller

Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları, BİRİNCİ MUHAMMED CENK, YAYLA ÖZGÜR, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, KONYA / İSTANBUL, ss.97-117, 2021

A Research on the Effect of Personnel Empowerment on Culinary Creativity in Restaurants

Engines of Economic Prosperity, Meltem Ince-Yenilmez & Burak Darici, Editör, Springer, Cham, ss.267-289, 2021

Gastronomi 4.0

Geleceğin Restoranları, Çalışkan, Gültekin; Yıldırım, Gülsün, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-13, 2021

Alternatif Turizm Türü Kapsamında Festivaller

Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları, BİRİNCİ, MUHAMMET CENK, YAYLA, ÖZGÜR, Editör, ÇİZGİ YAYINEVİ, Ankara, ss.97-117, 2021

TURİZMDE DESTİNASYON YÖNETİMİ

TURİZM SEKTÖRÜNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Ergün, Gözde Seval., Silik, Cemal Ersin, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-22, 2021

GASTRONOMİ 4.0

GELECEĞİN RESTORANLARI, GÜLTEKİN ÇALIŞKAN, GÜLSÜN YILDIRIM, Editör, DETAY YAYINEVİ, Ankara, ss.1-13, 2021

REKREASYON MOTİVASYONU

REKREASYON ve TURİZM ARAŞTIRMALARI, KÜL AVAN SEVİM, ŞİMŞEK ERKAN KADİR, BİRİNCİ MUHAMMET CENK, YAYLA ÖZGÜR,, Editör, ÇİZGİ YAYINEVİ, Ankara, ss.14-20, 2021

Gönüllü Turizm

İKSAD yaynevi, 2020

Technological InnovationResearch With Guided Tours:Recent Trends and Future Directions

Cases on Tour Guide Practices for Alternative Tourism, Gülsün YILDIRIM, Özlem ÖZBEK, Ceyhun Çağlar KILINÇ, Abdullah TARAINÇ, Editör, IGI Global, Hershey PA., ss.268-280, 2020

TÜRKİYE’NİN HELAL TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

Alternatif Turizm Araştırmaları, Yıldız Sevcan, Editör, İksad, Ankara, ss.115-142, 2019

KAMİLET VADİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

Alternatif Turizm Araştırmaları, Yıldız Sevcan, Editör, İksad, Ankara, ss.143-171, 2019

FUTURE TEKNOLOJİLERİ VE TURİZM 4.0

Djital Turizm: Sektörün Yeni Geleceği, Abdullah KARAMAN, Kürşat SAYIN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.155-166, 2019

TÜRKİYE’DEKİ HÜZÜN TURİZMİ DESTİNASYONLARI ÜZERİNE TEORİK BİR ÇALIŞMA

SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER Cilt-1, Doç. Dr. Sait Erdal DİNÇER, Doç. Dr. Sinan SÖNMEZ, Dr. Mustafa BOSTANCI, Dr. Ertan ÖZÇOBAN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.377-392, 2019

AVRUPA VE TÜRKİYE’DEKİ SOKAK TATLILARININ KARŞILAŞTIRILMASI

TURİZMİN TEMELLERİ KÜLTÜREL DEĞERLER, PAZARLAMA ve İLETİŞİM, Kadriye Alev Akmeşe, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.27-59, 2019

The Use Of Financial Analysis Techniques As A Strategic Management Instrument In Tourism Operations

Academic Research In Social, Human And Administrative Sciences-I, Bülent Cercis TANRITANIR, Sevilay ÖZER, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.9-26, 2018

Metrikler

Yayın

53

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

18

H-İndeks(Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

3

H-Index (TrDizin)

1

Proje

4

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları